Sentralventilasjon assist

Sentralventilasjon Assist

Bor du i leilighet eller enebolig med sentralventilasjon som begynner å bli noen år? Da kan funksjonen i komfyrhetten få nytt liv med en assisterende hjelpemotor.

Vårt viftesystem har tre brukerhastigheter samt en hjelpemotor i komfyrviften. Denne hjelper til å øke strømmen gjennom hetten og dermed få bedre funksjon.

Assistmotoren er relativt svak (300 m3/t) for å sikre at det ikke skapes overtrykk i ventilasjonssystemet. Hvis det skulle skapes overtrykk fra komfyrviften, vil nemlig matosen gå ut i baderommet eller inn til naboen.

Komfyrviften er utstyrt med et motordrevet spjeld med grunnstrømdør og Assistmotor og finnes til både Sentralventilasjon Leilighet og Sentralventilasjon Villa.

Komfyrvifter med Assist bør monteres ca. 50 cm over komfyren for å få god funksjon.

Assist Plus finnes til nesten alle Fjäråskupans modeller, men anbefales ikke til vertikale eller fritthengende komfyrvifter da det ikke er mulig å sikre god funksjon på grunn av den lave strømningen.

Ved installasjon av Assist Plus i leilighet må du først være nøye med å kontakte laget eller leilighetseieren for å få godkjent å ha en hjelpemotor i komfyrviften.

Hvis du bor i enebolig, bør du velge Assist hvis din eksisterende komfyrhette er en Alliance-vifte for enebolig eller hvis systemet ikke tidligere klarte å fjerne osen tilfredsstillende.

Nyhetsbrev

Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mye mer.

Produktkatalog

Bestill eller les vår produktguide her

Produktkatalog 2023 Bestill

Fjäråskupan logo

© 2024 Fjäråskupan

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.

Lær mer