Sentralventilasjon leilighet

Sentralventilasjon leilighet

Hvis du bor i flerfamiliehus med sentralventilasjon leilighet, trenger du en komfyrhette uten innebygd motor. Fjäråskupan har naturligvis en løsning for deg som er på jakt etter en kjøkkenvifte for sentralventilasjon i leilighet.

Hvis du bor i leilighet med felles sentralventilasjon, så er Sentralventilasjon Leilighet styresystemet for deg. Komfyrhetten er da utstyrt med et motordrevet spjeld med grunnstrømdør. Komfyrhetten har ingen egen motor siden boligens sentralventilasjonssystem styrer hele boligens luftstrøm.

Grunnstrømmen justeres (av en ventilasjonstekniker) via en luke i spjeldet. Spjeldfunksjonen styres via en timer som automatisk går tilbake til grunnstrømmen etter ca. 60 minutter.

Hvis du ønsker en mer effektiv kjøkkenvifte ved sentralventilasjon i leilighet, kan våre Assist-løsninger være noe for deg. Assist og Assist Plus finnes både for Sentralventilasjon Leilighet og Villa. Assistmotoren er en form for kjøkkenvifte for sentralventilasjon som hjelper til å øke strømmen (osopptaket) i eldre og slitne sentralventilasjonssystemer.

Assist er en vanlig AC-motor med tre brukerhastigheter. Assist Plus har også tre brukerhastigheter, men er utstyrt med en betydelig sterkere EC-motor som er trinnløst justerbar mot akkurat ditt ventilasjonssystem, noe som muliggjør maksimal optimalisering av strømmen gjennom hetten.

Nyhetsbrev

Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mye mer.

Produktkatalog

Bestill eller les vår produktguide her

Produktkatalog 2023 Bestill

Fjäråskupan logo

© 2024 Fjäråskupan

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.

Lær mer