Sentralventilasjon assist plus

Sentralventilasjon Assist Plus

Hvis du bor i leilighet eller enebolig og har dårlig/sliten sentralventilasjon? Da kan funksjonen bli bedre med en assisterende hjelpemotor i kjøkkenviften. Med Assist Plus får du en ekstra kraftig hjelpemotor.

Assist Plus har tre brukerhastigheter samt en hjelpemotor i komfyrviften. Denne hjelper til å øke strømmen gjennom hetten og dermed få bedre funksjon. Komfyrhetten er også utstyrt med et motordrevet spjeld med grunnstrømdør.

Assist Plus-motoren er sterkere enn vanlige hjelpemotorer (500 m3/t – 65 % kraftigere enn normalt), og for å sikre at ikke det skapes overtrykk ventilasjonssystemet, har Assist Plus-motoren trinnløs justering for alle tre hastighetene. Hvis det skulle skapes overtrykk fra komfyrviften, vil nemlig matosen gå ut i baderommet eller inn til naboen.

Systemet fås til både Sentralventilasjon Leilighet og Sentralventilasjon Villa.

Assist Plus finnes til nesten alle Fjäråskupans modeller og bør monteres 50 cm over komfyren for å få god funksjon. Assist Plus anbefales ikke til vertikale eller fritthengende komfyrvifter da det ikke er mulig å sikre god funksjon på grunn av den lave strømningen.

Ved installasjon av Assist Plus i leilighet må du først kontakte laget eller leilighetseieren for å få godkjent å ha en hjelpemotor i komfyrviften.

Nyhetsbrev

Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mye mer.

Produktkatalog

Bestill eller les vår produktguide her

Produktkatalog 2023 Bestill

Fjäråskupan logo

© 2024 Fjäråskupan

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.

Lær mer