Plasmaclean

PlasmaClean

Fjäråskupans PlasmaClean er et resirkulasjonsfilter som passer til deg som ikke har eller har vanskelig for å koble deg til en ventilasjonskanal.

PlasmaClean renser luften gjennom en elektronisk plasmaprosess. Rensingen er høyeffektiv og har svært stor virkningsgrad.

Kjøkkenvifter fra Fjäråskupan som leveres for resirkulasjonsfilter, er utstyrt med et ekstra trådfilter i tillegg de vanlige fettfiltrene. Dette på grunn av at ”statisk elektrisitet” ikke fungerer på fuktig eller fet luft.

Plasmaprosessen påvirkes ikke negativt om man bruker de høyere viftehastighetene som andre kullfilter gjør, men beholder full rensefunksjon selv om kjøkkenviften brukes på den høyeste viftehastigheten.

En del i plasmaprosessen skaper ozon, noe som siden gjør at lukter går i oppløsning. Gjennomsnittsmengden av ozon som forlater Fjäråskupans PlasmaClean-filter ved 8 timers bruk, er 3-5 ppb (deler per milliard). Anbefalingen fra Verdens helseorganisasjon (WHO) er at man ikke skal overstige 60 ppb ved 8 timers bruk. For å sammenligne utsettes man normalt for 5 ppb ozon når man går ute i naturen like lenge.

Plasma-delen beregnes å fungere like lenge som hetten.

PlasmaClean finnes til alle modeller unntatt for dem med rund skorstein, dvs. Exklusiv og Pendel.

Leter du etter en designet kjøkkenvifte med intern motor? Da kan du velge blant alle Fjäråskupans modeller.

Velger du en kjøkkenvifte i standardutførelse fra Fjäråskupan, betyr det at du får et produkt som er utstyrt med en sterk intern EC-motor.

Motoren er svært energieffektiv, særlig på de lavere hastighetene, men også på høyeste hastighet da den leverer ca. 900m3/t (ved normal installasjon). Den sterke motoren kan også yte ekstra ved behov for rask utlufting. Motoren går svært stille, særlig på de lavere hastighetene siden den da ikke trenger å jobbe like hardt som en mindre motor måtte ha gjort.

En intern viftemotor i en kjøkkenvifte er tenkt å kobles til en egen ventilasjonskanal. Ventilasjonskanalens dimensjon bør være 160 mm (eller mer) for ikke å skape et unødig mottrykk for viftemotoren, særlig ved lange og kompliserte rørtrekk.

Nyhetsbrev

Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mye mer.

Produktkatalog

Bestill eller les vår produktguide her

Produktkatalog 2023 Bestill

Fjäråskupan logo

© 2024 Fjäråskupan

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.

Lær mer